Selvaag Eiendom og Malling & Co har gleden av å presentere Strandveien 12, et eksklusivt flerbrukerbygg på Lysakers vakre sjøside. Denne lille perlen på kun fem etasjer, er perfekt lokalisert nær trafikknutepunktet Lysaker stasjon. 

Fasade Strandveien 12

Representativt og funksjonelt kontorbygg 

 

Eiendommen er perfekt som hovedkontor for større virksomheter, men er også svært tiltalende for de som kun ønsker én etasje. 

 

Strandveien 12 oppleves som en litt bortgjemt perle – mellom E18 og sjøkanten. Det tiltalende kontorbygget har 40-50 kontorplasser i hver etasje, med moderne, effektiv ventilasjon og solskjerming i alle vinduer. 

 

Kontormiljøene er fleksible og egner seg godt til både åpent landskap og cellekontorer, møterom og sosiale soner. Hver etasje har god takhøyde og store vinduer som gir et lyst og trivelig inntrykk. Femte etasje har flott terrasse mot sjøen. 

 

Sømløs styring med egen app

Alle leietakere i Strandveien 12 får glede av Selvaag Eiendoms selvutviklet app: «Selvaag Sømløst». Appen styrer nøkkel- og adgangsfunksjoner, kundesenter, bestilling av lunsj og møtemat, booking av møterom og en rekke andre tjenester.

Her kommer en flott skulptur og nye hagemøbler til glede for de som tar en pust i bakken.

Interessert?

Kontakt megler